Κάλεσμα της ΕΕΛ/ΛΑΚ για συντάκτες σε θέματα ανοιχτών τεχνολογιών

Ανlamps έχετε ελεύθερο χρόνο, ενδιαφέρεστε για τα κοινά, το ανοιχτό λογισμικό, τις ανοιχτές τεχνολογίες, τα ανοιχτά δεδομένα, και θέλετε να  συμβάλλετε στην ανάπτυξη, προώθηση και διάδοση τους, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην συγγραφή ή μετάφραση άρθρων στους ιστότοπους του ellak.gr για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

H ΕΕΛ/ΛΑΚ με αυτή την πρόσκληση, καλεί όσους ενδιαφέρονται, να παρουσιάσουν δημόσια δράσεις για τα κοινά και την ανοιχτότητα, να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εθελοντισμού, να δώσουν νέες ερμηνείες και να επωφεληθούν, τόσο οι ίδιοι όσο και οι αναγνώστες των δικτυακών τόπων της ΕΕΛ/ΛΑΚ, από την δημοσίευση νέων προσεγγίσεων και ιδεών.

Ως εθελοντής αρθρογράφος στους δικτυακούς τόπους της ΕΕΛ/ΛΑΚ έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε νέα και εκδηλώσεις από τις κοινότητες στις οποίες συμμετέχετε και να αρθρογραφείτε για θέματα της επικαιρότητας στο χώρο του ελεύθερου λογισμικού και των ανοιχτών τεχνολογιών.

Αναλυτικές οδηγίες δημοσίευσης άρθρων μπορείτε να δείτε εδώ. Ενδεικτικές πηγές άρθρων από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε περιεχόμενο για να το δημοσιεύσετε σε σχετικούς δικτυακούς τόπους της ΕΕΛ/ΛΑΚ  μπορείτε να δείτε εδώ.

Όλα τα άρθρα δημοσιεύονται κάθε μήνα και στο ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται από την ΕΕΛ/ΛΑΚ σε περίπου 48.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον ως εθελοντής αρθρογράφος μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται διαθέσιμη εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com