Η FOSSCOMM 2016 στις 16-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

FOSSCOMM

Στις 16 -17 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιά θα διοργανωθεί η FOSSCOMM 2016, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscomm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 8 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία και Αθήνα αντίστοιχα.

Φέτος η  Software Libre Society (Η κοινότητα ελεύθερου λογισμικού του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς) καθώς και ομάδα εθελοντών θα διοργανώσουν την FOSSCOM 2016 .   Η ομάδα προετοιμασίας της 9ης FOSSCOMM ανακοινώνει ανοικτό κάλεσμα στις κοινότητες αλλά και στους φίλους του ΕΛ/ΛΑΚ, για προτάσεις, ομιλίες, workshops, αλλά και  συμμετοχή στην οργάνωση του Συνεδρίου. Σύντομα θα είναι διαθέσιμος ο επίσημος ιστότοπος της FOSSCOMM 2016.  Ως τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή  στο email fosscomm@students.cs.unipi.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com