Ποια είναι η ιστορία σου για το Ελεύθερο Λογισμικό; Μια δράση του FSF

Κατά την 30η επέτειο του Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού, το Free Software Foundation  ζήτησε από διάφορα μέλη της κοινότητας για να μοιραστούν τις ιστορίες τους για την συμμετοχή τους στο ελεύθερο λογισμικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το FSF καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος του Ελεύθερου λογισμικού να δημοσιεύσουν και να μοιραστούν την ιστορία τους σχετικά με την συμμετοχή τους στο Ελεύθερου Λογισμικού.

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ήδη την ιστορία που οδήγησε στην έναρξη του κινήματος του ελεύθερου λογισμικού, αλλά ποιες είναι οι συναρπαστικές ιστορίες στις μέρες μας; Η ιστορία ενός ατόμου, δίνει μια ιδέα για το τι και πως πυροδότησε την φλόγα μέσα του να δραστηριοποιηθεί σε ένα κίνημα και ειδικότερα στο κίνημα του Ελεύθερου Λογισμικού. Το κίνημα του ελεύθερου λογισμικού έχει αλλάξει πολλές ζωές και αλλάζει τον κόσμο κάθε μέρα. Όσο περισσότερες ιστορίες γνωρίζουμε ο ένας για τον άλλο και όσο περισσότερο ισχυροποιούνται οι δεσμοί μεταξύ μας, τόσο ισχυρότερη είναι η δομή του Ελεύθερου λογισμικού.

Σκεφτείτε τη δική σας ιστορία. Με ποιους τρόπους έχει το ελεύθερο λογισμικό αλλάξει τη ζωή σας και πώς αισθάνεστε ελεύθερο λογισμικό αλλάζει τον κόσμο; Το FSF σας προσκαλεί να καταγράψετε την ιστορία σας σε ένα βίντεο ή κλιπ ήχου, ή να γράψετε ένα μήνυμα και να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #freesoftwarestory hashtag. Το FSF θα αναδημοσιεύσει τις περισσότερες από αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει λογαριασμούς. Πάνω απ’ όλα, μοιραστείτε την ιστορία σας με όσους γύρω σας που δεν μπορούν να συμμετέχουν ή να δεν γνωρίζουν για το ελεύθερο λογισμικό.

fsf30-header-fsf

Διαβάστε περισσότερα για το What is your free software story

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com