Επιτυχημένα παραδείγματα μετάβασης και υποστήριξης Ανοιχτού λογισμικού: Ericsson και Postgres και EDB

H Εricsson υποστηρίζει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο πολύπλοκες πλατφόρμες βίντεο στον κόσμο, και βοηθά μερικές από τις ισχυρότερες εταιρίες στον κόσμο να παρέχουν εξατομικευμένo, υψηλής ποιότητας πρόγραμμα στους πελάτες τους συνεχώς. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι ιδέες της Ericsson επιτρέπουν στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, τους δημιουργούς και ιδιοκτήτες περιεχομένου στους τομείς του καλωδιακού και δορυφορικού περιεχομένου και τηλεπικοινωνιών να επιταχύνουν το μετασχηματισμό τους προς νέες μορφές τηλεόρασης προς το δικτυακό περιεχόμενο

Το σύστημα διαχείρισης περιεχόμενου Ericsson Content Management System (CMS)ένα βασικό μέρος του χαρτοφυλακίου της Ericsson TV & Media – αντιμετωπίζει όλες αυτές τις προκλήσεις της νέας εποχής για τη διαχείριση end-to-end λειτουργιών περιεχομένου για την τηλεοπτική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών περιεχομένου, των συσσωρευτών περιεχομένου, των ραδιοτηλεοπτικών φορέων και τους φορείς εκμετάλλευσης συνδρομητικής τηλεόρασης. Προκειμένου να συμβαδίσει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις για τον όγκο και την απόδοση, η εταιρεία εξέτασε τρόπους για μια νέα αρχιτεκτονική του συστήματος, η οποία περιελάμβανε το σύστημα της βάσης δεδομένων.

postd

Κατά τη διάρκεια αυτού του έργου, η Ericsson αντικατέστησε το υπάρχον σύστημα της βάσης δεδομένων της με  την ανοικτού λογισμικού βάση Postgres για την εξασφαλίσει επεκτασιμότητα, την αύξηση των επιδόσεων και μείωση των λειτουργικών της δαπανών. Το νέο σύστημα, που ολοκληρώθηκε το 2015,  αυτή τη στιγμή υποστηρίζει την επεξεργασία περιεχομένου για μερικούς από τους πελάτες της Ericsson, και αύξησε το title ingestion rate της Ericsson από πέντε σε 11 τίτλους ανά λεπτό – μια αύξηση πάνω από 100%.

Ο πολλαπλασιασμός των on-demand ψηφιακών μέσων είναι ευρέως διαδεδομένος. Καθώς οι πελάτες της Ericsson προσπαθούν να παρέχουν στους τελικούς χρήστες όσον τον δυνατό περισσότερο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, η αύξηση της πίεσης μεταφέρθηκε στα συστήματα πληροφορικής και στο περιεχόμενο της ομάδας διαχείρισης της Ericsson. Τα προηγούμενα συστήματα που ήταν απαραίτητα για την υποστήριξη και την γρήγορη επεξεργασίας μια ολοένα αυξανόμενης ποσότητας του περιεχομένου δεν μπορούσαν να κρατήσουν ρυθμό και το υπάρχον σύστημα έπρεπε να βελτιωθεί για να υποστηρίξει την αύξηση του φορτίου των πελατών. Ωστόσο, η ομάδα συνειδητοποίησε ότι η αύξηση της ικανότητας του περιβάλλοντος και την υποστήριξη των περισσοτέρων συναλλαγών θα οδηγούσε και σε υψηλότερο κόστος λόγω τελών της άδειας χρήσης και του κόστους χρήσης του υπάρχοντος συστήματος. Η Λύση του ανοικτού κώδικα και η επιλογή μιας εταιρίας που θα  υποστήριζε αυτήν την μετάβαση αποδείχθηκε η καλύτερη λύση

Η ομάδα της Ericsson επέλεξε να αλλάξει το υπάρχον σύστημα βάσης δεδομένων σε Postgres, η οποία παρείχε την αναγκαία επεκτασιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την απόδοση με χαμηλότερο κόστος. Για αυτή την μετάβαση των επέλεξε την Postgres και τη εταιρία EDB για να υποστηρίξει αυτήν την μετάβαση .
Αυτό το νέο σύστημα,
που τρέχει σε περιβάλλον Linux, υποστηρίζει 11 εκατομμύρια τίτλους, 3.000.000 εντολές εργασίας και βρίσκεται σήμερα σε χρήση σε αρκετούς από τους πελάτες της Ericsson στην παραγωγή και σε πολλούς περισσότερους σε δοκιμαστικό στάδιο.

Η Ericsson έχει δημιουργήσει μιας υψηλής απόδοσης, επεκτάσιμη και χαμηλού κόστους πλατφόρμα έτοιμη να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της για ψηφιακό περιεχόμενο. Κεντρικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η υιοθέτηση της ανοιχτού κώδικα. Χάρη στο νέο σύστημα πέτυχε τους στόχους της για την ταχεία παροχή τίτλων και επεξεργασίας εντολών στους πελάτες της. Με τη μετάβαση από ένα ακριβό ιδιόκτητο σύστημα και με την εξάλειψη των υψηλού κόστους αδειών χρήσης, στον ανοικτό κώδικα της Postgres και σε μια εταιρία που θα υποστηρίζει την αυτή τη μετάβαση, επέτρεψε στην εταιρεία να δημιουργήσει ένα πιο βιώσιμο, μακροπρόθεσμο επιχειρησιακό μοντέλο που θα της επιτρέψει να αναπτυχθεί μαζί με τις ανάγκες των πελατών της.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com