Workshop “Dolibarr ERP/CRM : Οργανώστε την επιχείρησή σας με ανοικτό λογισμικό” 05/07 @innovathens

Η ομάδα εργασίας για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα της ΕΕΛ/ΛΑΚ, σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas, και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS σας καλούν την Τρίτη 05/07/2016 στις 18:00 σε workshop με θέμα  “Dolibarr ERP/CRM : Οργανώστε την επιχείρησή σας με ανοικτό λογισμικό”  στο  INNOVATHENS (Πειραιώς 100, κτίριο: Αεριοφυλάκιο 2, χάρτης).

dolibarr
Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη της χρήσης ERP & CRM ανοιχτού λογισμικού για την διαχείριση μιας επιχείρησης  (επαφές, τιμολόγια, παραγγελίες, προϊόντα, αποθέματα, ατζέντα, emails, κλπ.). Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του Dolibarr ERP/ CRM. Το Dolibarr είναι ένα ανοικτού κώδικα και δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις, ιδρύματα και ελεύθερους επαγγελματίες.

Θα παρουσιαστούν παραδείγματα εγκατάστασης και χρήσης του Dolibarr ως μια αυτόνομη εφαρμογή, ή online σε ένα mutualized ή dedicated server για να χρησιμοποιηθεί από οπουδήποτε, όπως και παραδείγματα χρήσης του από Ελληνικές εταιρίες.

Η συμμετοχή στο workshop είναι ελεύθερη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

eel-laklogo_ektεενcosme_logoec_logoinnovathens-02

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com