Εργαστήριο “Digital Transformation Implementations with Open Standards and Open Source Platforms” – Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 06/04/2019
13:00 - 17:00

Τοποθεσία
Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, Κτίριο Γ2, Πυλαία, αίθουσα ‘Μάρκος Δούφος’

Κατηγορία(ες) Δεν υπάρχουν κατηγορίες


Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας, την ITDT και την WSO2 σας προσκαλεί σε εκδήλωση, παρουσίασης επιχειρηματικών λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού ανοιχτού λογισμικού. Στο εργαστήριο θα παρουσιαστούν πλατφόρμες ανοιχτού που μπορούν να προσφέρουν λύση σε μεγάλους οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Στόχος του εργαστηρίου είναι η ανάδειξη του ανοιχτού λογισμικού που προσανατολίζεται στις μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς (Enterprise Open Source) και η δημιουργία συνεργιών μεταξύ επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και δημοσίων οργανισμών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα των ανοιχτών τεχνολογιών σε θέματα διαλειτουργικότητας με APIs, Event Driven Architecture  και οι λύσεις που μπορεί να προσφέρει στην διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης (ΙΑΜ) το λογισμικό ανοιχτού κώδικα WSO2 .

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  6 Μαΐου, 1μμ-5:00μμ στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, Κτίριο Γ2, Πυλαία, αίθουσα ‘Μάρκος Δούφος’,  (https://goo.gl/maps/hb4W8Z7chsD2 ). Για να την παρακολουθήσετε θα πρεπει να  εγγραφείτε στο https://ellak.gr/wso2-thessaloniki/, θα σταλούν ατομικές προσκλήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες έως την Παρασκευή 3 Μαΐου. Η εκδήλωση θα είναι στα Αγγλικά.

Όλες οι εκδηλώσεις