#Παρουσίαση μελέτης προοπτικών ανάπτυξης διασυνοριακής επιχειρηματικής συνεργασίας πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στη Μακεδονία και Θράκη

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 23/11/2022
19:00 - 20:30

Τοποθεσία
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Κατηγορία(ες) Δεν υπάρχουν κατηγορίες


Την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος), εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης με τίτλο: ««Διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης της διασυνοριακής επιχειρηματικής συνεργασίας σε επίπεδο πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Μακεδονία και Θράκη».

Η παρουσιαζόμενη μελέτη διερευνά τις δυνατότητες διασυνοριακής συνεργασίας των Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΠΜΕ) των Περιφερειών της Μακεδονίας και Θράκης με τις όμορες περιφέρειες της Αλβανίας, Βόρειας Μακεδονίας, Βουλγαρίας και Τουρκίας. Θα αναλυθούν τα ευρήματα της προσπάθειας καταγραφής θετικών και αρνητικών παραγόντων και θα προταθούν δυνάμει ενέργειες για τη βέλτιστη αξιοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης από τις ΠΜΕ των περιοχών μελέτης προς όφελός τους αλλά και προς όφελος του συνολικού Περιφερειακού Οικονομικού Περιβάλλοντος.

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα παρουσιάσει ο Στατιστικός Αναλυτής κ. Κωνσταντίνος Τζάνας, MSc, ερευνητής με πλειάδα αντίστοιχων παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων στο ενεργητικό του.

Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικοί φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Μακεδονίας – Θράκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Όλες οι εκδηλώσεις