Οδηγίες χρήσης event manager

From Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό ανοιχτού κώδικα
Jump to navigation Jump to search

Στην φόρμα εισόδου που εμφανίζεται, χρησιμοποιήστε τα username και password που έχουν ήδη αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας,

και κάνετε είσοδο ως τοπικοί χρήστες του wordpress. Αφού συνδεθείτε επιτυχώς με τον προσωπικό σας λογαριασμό, εμφανίζεται ο πίνακας ελέγχου και οι διαθέσιμες επιλογές στο αριστερό μενού. Στο αριστερό μενού θα βρείτο το σύνδεσμο Εκδηλώσεις και εκεί θα πατήσετε Προσθήκη Εκδήλωσης  (η απλά μπορείτε να πατήσετε πάνω στο σύνδεσμο Νέα Εκδήλωση στο δεξί μέρος της αρχικής σελίδας του ellak.gr)

Event1-300x272.png


Μετά θα βρεθείτε στο περιβάλλον επεξεργασίας και υποβολής της εκδήλωσης όπου

1) Γράψτε τον τίτλο της εκδήλωσης 2) Γράψτε την περιγραφή της Εκδήλωσης το κύριο παράθυρο επεξεργασίας

Event2-300x165.png

3) Στο “Που” δώστε τα ακριβή στοιχεία της εκδήλωσης και τις διευθύνσεις της, έτσι ώστε να εμφανιστεί και στον χάρτη (Σε περίπτωση που το event δεν έχει φυσική τοποθεσία (π.χ online event) , επιλέξτε Αυτή η εκδήλωση δεν έχει φυσική τοποθεσία.

4)Στην ενότητα “Πότε”  στο δεξί μέρος του παραθύρου επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα της εκδήλωσης

5) Στην ενότητα “Κατηγορίες” (categories) που εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης επιλέξτε μία ή περισσότερες κατηγορίες στις οποίες εντάσσεται θεματικά η εκδήλωση σας. (δημιουργήστε καινούργια, ή επιλέξτε μια από τις υπάρχουσες).

4)Στην ενότητα “Ετικέτες” (Tags) δηλώστε για την εκδήλωση σας μια ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Οι ετικέτες που θα συνοδεύουν το άρθρο, πρέπει να έχουν λογική συνοχή με το θέμα του άρθρου. 7) Για να ανεβάσετε μια νέα εικόνα από τον τοπικό υπολογιστή σας, επιλέγετε “ Προσθήκη Πολυμέσων”, και αναζητήστε την φωτογραφία σας.

Eisagwghpolymeswn.png

8) Αφού επιλέξετε τη φωτογραφία που θέλετε να συνοδεύει την εκδήλωση  σας, τέλος, επιλέγετε “Ορίστε εικόνα” , κάτω δεξιά. Όταν έχετε ολοκληρώσει όλα τα παραπάνω βήματα ακολουθιακά, μπορείτε να δημοσιεύσετε το νέο άρθρο σας, επιλέγοντας “Υποβολή για έλεγχο”.