Προσθήκη ιστολογίου στο planet.ellak.gr

From Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό ανοιχτού κώδικα
Revision as of 14:28, 9 November 2015 by Pkst (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

O πλανήτης αποτελεί ένα τόπο συνάντησης των μελών της ελληνικής κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ.

Τα άρθρα του πλανήτη συλλέγονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων τους και αντικατοπτρίζουν τις απόψεις τους.

Όποια άρθρα δημοσιεύετε στην σελίδα σας ή στο ιστολόγιο σας που αφορούν το ελεύθερο και ανοικτό λογισμικό και τις ανοικτές τεχνολογίες θα αναδημοσιεύονται αυτόματα στο planet.ellak.

Υπάρχουν πολλοί τρόπο για να καταχωρήσετε το ιστολόγιο ή την σελίδα σας στο planet.ellak.gr:

  • Μέσω της επεξεργασίας του προφίλ σας, ως μέλους του ellak.gr, μπορείτε να προσθέσετε το url του rss της σελίδας στο πεδίο "RSS Feed Ιστότοπου (url)"
  • Η διαχείριση του πλανήτη γίνεται δημόσια μέσα από το σχετικό repository της υπηρεσίας GitHub: greek-libre-planet, όπου μπορείτε να ζητήσετε την προσθήκη του blog σας δηλώνοντας το feed της κατηγορίας, του tag, ή το γενικό feed του blog, το όνομα/επώνυμο σας και προαιρετικά το avatar σας, αφού πρώτα εγγραφείτε και κατόπιν συνδεθείτε στην υπηρεσία GitΗub, ανοίγοντας νέο issue που θα περιέχει τα συγκεκριμένα στοιχεία.
  • Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ήδεν έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία GitHub, για να προστεθεί το blog σας στον πλανήτη ΕΛ/ΛΑΚ μπορείτε εναλλακτικά να μας αποστείλετε τα παραπάνω στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info @ eellak gr


Ο πλανήτης βασίζεται στο ελεύθερο λογισμικό venus