1ο WordPress Syros Meetup

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 23/09/2019
21:00

Τοποθεσία
Diogenis Hotel

Κατηγορία(ες) Δεν υπάρχουν κατηγορίες


H Ελληνική Κοινότητα του WordPress διοργανώνει την πρώτη της τοπική συνάντηση στο νησί της Σύρου, καταμεσής του Αιγαίου και των όμορφων Κυκλάδων.

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στις 18:00 το απόγευμα, στο εσωτερικό αίθριο cafe του Diogenis Hotel, θα πραγματοποιηθεί το 1ο WordPress Syros Meetup. O χώρος έχει όλες τις προδιαγραφές και για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Αυτή η πρώτη συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα: το WordPress! Επιπλέον, θα γνωριστούμε και θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας συζητώντας για τις εμπειρίες και τη σχέση που έχουμε με το γνωστό εργαλείο.

Στην αρχή της συνάντησης θα γίνει μια σύντομη αναφορά στην πορεία του WordPress και σε όλα όσα έχει επιτύχει η Ελληνική Κοινότητα του WordPress. Θα μάθουμε πως μπορούμε να συνεισφέρουμε και να συμμετέχουμε αλλά και να επικοινωνήσουμε με τις κατά τόπους οργανωτικές ομάδες και άλλα μέλη. Φυσικά, θα μιλήσουμε και για το επόμενο μεγάλο WordCamp Thessaloniki 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τα καφεδάκια μας θα είναι κερασμένα από το χορηγό του 1ου WordPress Syros meetup.

Στην συνάντηση, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ανεξαρτήτως φύλου, οικονομικής κατάστασης, επιπέδου γνώσεων, ηλικίας και επαγγελματικής θέσης. Είσαι web designer, developer, blogger, δημοσιογράφος, vlogger, content creator, εκπαιδευτικός, ελεύθερος επαγγελματίας, επιχειρηματίας, ή επιθυμείς να μάθεις τι είναι το WordPress;

Όπως όλα τα meetup που διοργανώνονται από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και σε αυτό η παρακολούθηση και συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν. Η συνάντηση διέπεται από τον Κώδικα Συμπεριφοράς της Παγκόσμιας Κοινότητας που ισχύει για όλα τα τοπικά ή μεγαλύτερης κλίμακας events.

Έλα να βρεις τη θέση σου στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress.
Όλες οι εκδηλώσεις