Εκπαιδευτική Ρομποτική με ανοιχτές τεχνολογίες

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 16/11/2019
11:00 - 17:00

Τοποθεσία
Αμφιθέατρο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας

Κατηγορία(ες) Δεν υπάρχουν κατηγορίες


Με αφορμή τη διοργάνωση του «2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση», ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσκαλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους διευθυντές, δασκάλους, γονείς και μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε εκδήλωση με θέμα την «Εκπαιδευτική Ρομποτική με ανοιχτές τεχνολογίες» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, με κεντρικούς ομιλητές τους:

  • Καραμπατζάκη Δημήτριο, Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού του ΕΕΛΛΑΚ.
  • Μωυσίδου Κατερίνα, φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής και εκπαιδεύτρια ρομποτικής με ανοιχτές τεχνολογίες.
  • Γούση Ηρακλή, μαθητή του 1 ου ΓΕΛ Καβάλας για να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του από τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτων Τεχνολογιών και την ενασχόληση του με την εκπαιδευτική ρομποτική.

Επιπλέον ο Δήμος Καβάλας, καλεί δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της διδασκαλίας της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 (στο email επικοινωνίας), ώστε να προγραμματιστεί μια σύντομη παρουσίαση της δραστηριότητάς τους στο τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε την πλήρη πρόκληση του Δήμου Καβάλας εδώ

Όλες οι εκδηλώσεις