Ενημερωτική Εσπερίδα για την ανοιχτή Μεθοδολογία Διαχείρισης Έργων PM² της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 10/06/2019
18:00 - 20:00

Τοποθεσία
Σεράφειο Συγκρότημα, Ισόγειος Εκθεσιακός χώρος

Κατηγορία(ες) Δεν υπάρχουν κατηγορίες


Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) σε συνεργασία με την PM² Alliance διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την Ανοιχτή Μεθοδολογία Διαχείρισης Έργων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (PM² – Project Management Methodology) τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 18.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, Ισόγειος Εκθεσιακός Χώρος).

Η PM² είναι μια δωρεάν και ανοιχτή μεθοδολογία διαχείρισης έργων η οποία αναπτύχθηκε και υποστηρίζεται από τη Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποβλέποντας στη βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης έργων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αύξηση της αποτελεσματικότητας και της επιτυχίας τους. Η Επισκόπηση της μεθοδολογίας έχει ήδη μεταφραστεί και στα Ελληνικά.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Council), η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ECB), η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB), ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (CJEU) και μια σειρά άλλοι Ευρωπαϊκοί θεσμοί την χρησιμοποιούν ήδη και έχει αρχίσει η εξάπλωσή της τόσο σε δημόσιους οργανισμούς, στα κράτη μέλη, όσο και σε ιδιωτικές εταιρείες και όχι μόνο αυτές που ασχολούνται με Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Κύριος εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο  Νίκος Κουρουνάκης (Co-Author του PM² Project Management Methodology και ιδρυτικό μέλος του PM²-Alliance (www.PM²Alliance.eu) ενώ η εσπερίδα θα κλείσει με ένα πάνελ συζήτησης στο οποίο εκτός από τον κ. Κουρουνάκη θα συμμετέχουν οι: κ. Αθανάσιος Βαλιάκος (Προϊστάμενος Τμήματος Προτύπων και Αξιολόγησης της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΓΓΨΠ), κ. Ηλίας Κατσαγούνος (εισηγητής στο ΕΚΔΑ και E-training coordinator at the European Defence College), κ. Θεόδωρος Καρούνος (Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή ΕΔΩ

Για περισστερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Όλες οι εκδηλώσεις