Εργαστήριο SlideWiki για την συνεργατική δημιουργία OER

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 30/10/2018
17:30 - 19:30

Τοποθεσία
Athens Digital Lab, Σεράφειο Κολυμβητήριο,

Κατηγορία(ες)


Μάθετε για το SlideWiki: μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που διευκολύνει την συνεργασία, τη δημιουργία την βελτίωση και τη διανομή εκπαιδευτικού υλικού.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών σας καλεί σε εργαστήριο για την εκμάθηση της πλατφόρμας SlideWiki την Τρίτη 30 Οκτώβρη στις 17.30 – 19.30 στο Σεράφειο Συγκρότημα. (3oς όροφος)

Tο SlideWiki διευκολύνει τη συνεργατική δημιουργία ανοιχτού εκπαιδευτικού περιεχομένου. Μέσω του SlideWiki οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να συνεργάζονται πάνω σε διαφάνειες και να οργανώνουν τις διαφάνειες των παρουσιάσεων τους. Μέσω του SlideWiki οι κοινότητες των δασκάλων, καθηγητών και των πανεπιστημιακών έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν παρουσιάσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου με ένα συνεργατικό τρόπο.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να παρουσιαστούν οι λειτουργίες του SlideWiki και να δημιουργηθεί συνεργατικά ανοιχτό εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα παρουσιαστεί και ο Διαγωνισμός δημιουργίας ανοιχτού εκπαιδευτικού υλικού. Οι πέντε ομάδες που θα λάβουν την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν χρηματικά έπαθλα ύψους 500 ευρώ το καθένα.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.
Μπορείτε να εγγραφείτε στο https://ellak.gr/ergastirio-gia-tin-sinergatiki-dimiourgia-anichtou-ekpedeftikou-periechomenou-triti-30-10-2018-1730/

Όλες οι εκδηλώσεις