Ημέρες Ανοικτής Επιστήμης στην Ελλάδα

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 21/10/2021 - 22/10/2021
Ολοήμερο

Κατηγορία(ες) Δεν υπάρχουν κατηγορίες


Το ΕΚ “Αθηνά”, διοργανώνει τη διημερίδα «Ημέρες Ανοικτής Επιστήμης» στις 21 και 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της λήξης του έργου HELIX, και της έναρξης παραγωγικής λειτουργίας της Ελληνικής Υπηρεσίας Δεδομένων, με την υποστήριξη του Εθνικού κόμβου του OpenAIRE στην Ελλάδα και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Οι Ημέρες Ανοικτής Επιστήμης ξεκινούν την Πέμπτη 21/10 στις 11.00πμ και θα υποδεχθούν στην έκτασή τους συνεργάτες και εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να συλλέξουν μελέτες περίπτωσης από την εμπειρία τους σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης της Ανοικτής Επιστήμης, καθώς και να ενισχύσουν την επικοινωνία και συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων πολιτικής.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της διημερίδας: https://www.athenarc.gr/el/events/imeres-anoiktis-epistimis 

Για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ. Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: openaire@athenarc.gr

Όλες οι εκδηλώσεις