Τι είναι το FOSSCOMM ;

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο για το Ελεύθερο Λογισμικό. Οργανώνεται απ’ την Ελληνική κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της ιδέας του Ελεύθερου Λογισμικού και η σύσφιξη των σχέσεων της κοινότητας του.

Θέλουμε να χορηγήσουμε το συνέδριο. Πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας;

Για χορηγίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας στην αρχική σελίδα ή μέσω email στο fosscomm2017@hua.gr. Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Θέλω να κάνω μια παρουσίαση πάνω σε κάποιο θέμα πάνω στο ανοιχτό λογισμικό τι πρέπει να κάνω;

Αν θα σας ενδίεφερε να κάνετε μια ομίλια στο συνέδριο μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αίτηση κάνοντας κλικ στην επιλογή από το μενού «Υποβολή Αίτησης Ομιλίας». Αφού αξιολογηθούν όλες οι αιτήσεις θα ενημερωθείτε σχετικά.

Θα υπάρχει χρέωση στην είσοδο;

Δέν υπάρχει κάποια χρέωση. Είναι συνέδριο που αφορά το Ανοιχτό και Ελεύθερο Λογισμικό. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Πως κάνω εγγραφή;

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή από την φόρμα στην αρχική μας σελίδα. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε το πλήκτρο «ΕΓΓΡΑΦΗ» θα σας έρθει ενα email επιβεβαίωσης.

Θα υπάρξει δωρεάν internet στον χώρο του συνεδρίου;

Ναι, θα υπάρξει ασύρματο δίκτυο σε όλους τους χώρους του πανεπιστημίου.

Αν δεν καταφέρω να παρεβρεθώ στo FOSSCOMM τελικά θα υπάρξει κάποιο streaming να το δώ online ;

Όλο το συνέδριο θα καλύπτεται με live streaming το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις μέσα απο το παρόν site. Επίσης μετά το τέλος του FOSSCOMM θα ανέβει υλικό στο site με φωτογραφίες και βίντεο παρουσιάσεων.