Διαγωνισμός Αφίσας και βίντεο με Θέμα το Ελεύθερο Λογι

Με αφορμή το 2ο Συνέδριο για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) «Προοπτικές Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση, τη Δημόσια Διοίκηση & τις Επιχειρήσεις» η ομάδα ΕΛ/ΛΑΚ του e-business forum προσκαλεί σε ανοικτό διαγωνισμό αφίσας και βίντεο κλίπ (μέγιστης διάρκειας 2 λεπτών) με ανάλογο θέμα.

Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία πρωτότυπων έργων που θα αναδεικνύουν τη φιλοσοφία του ανοικτού λογισμικού με σκοπό την πρόωθηση της χρήσης και της ανάπτυξης του στην Ελλάδα. Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του λογισμικού αυτού είναι η ελεύθερη χρήση, αντιγραφή, αναδιανομή και μεταβολή του. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθώς και οι ιδέες της ελευθερίας, του εθελοντισμού και της ομαδικής συνεργασίας θα είναι οι κεντρικές στα έργα των δημιουργών.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για όλους. Μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες ατόμων. Προϋπόθεση είναι οι δημιουργίες να είναι ελεύθερα διαθέσιμες με την άδεια creative commons (www.creativecommons.org).

Οι πρώτες σε κατάταξη αφίσες και βίντεο θα βρίσκονται στο δικτυακό τόπο του www.ellak.gr. Η αφίσα και το βίντεο που θα κερδίσουν το 1ο βραβείο θα παρουσιαζονται σε εκδηλώσεις σχετικές με το ΕΛ/ΛΑΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι 20 Ιουνίου 2004. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο fs-oss@grnet.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com