Μαθαίνοντας (και) με υπολογιστές: Το OLPC σε Ελληνικά σχολεία – 2 εργαστήρια

olpc_green.jpg Το περιοδικό Re-public και η ΕΕ/ΛΛΑΚ σας προσκαλούν σε 2 εργαστήρια με θέμα ‘Μαθαίνοντας (και) με υπολογιστές: Το OLPC σε Ελληνικά σχολεία’. Στο πλαίσιο της αποστολής 500 OLPC XO-1 σε Ελληνικά σχολεία, τα 2 εργαστήρια έχουν σαν στόχο την ενημέρωση εκπαιδευτικών και σχολείων για πιθανή συμμετοχή τους στη δράση και τη συζήτηση μαζί τους για τα επόμενα βήματα αυτής της πρωτοβουλίας.

 

 

Το 1ο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης, Βασ. ‘Ολγας 66 το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, 11 πμ – 3μμ

 

Δείτε εδώ τον χάρτη

 

Παρουσιάσεις

– Γιάννης Κασκαμανίδης (2ο πειραματικό δημοτικό σχολείο Φλώρινας) – Μαθαίνοντας μέσα και έξω από την τάξη με το OLPC XO.

– Ξενοφών Παπαδόπουλος (ΕΛ/ΛΑΚ) – 1+1 εκπαιδευτικές εφαρμογές για το OLPC

– Θανάσης Πρίφτης / Παύλος Χατζόπουλος (Re-public) – Τι δεν κάνουμε: “To πιλοτικό πρόγραμμα για την εισαγωγή του OLPC στo Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα”

Παρακαλείστε να δηλώσετε εδώ τη συμμετοχή σας στο εργαστήρι της Θεσσαλονίκης

Το 2ο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στo Πάντειο πανεπιστήμιο, Εργαστήρι Φύλου και Ισότητας, Λεωφόρος Συγγρού 134 (απέναντι από το κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου) Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 11 πμ – 3μμ

 

Δείτε εδώ το χάρτη

 

Παρουσιάσεις

– Διονυσσία Ψυχογιού (γυμνάσιο Σμίνθης) – Μαθαίνοντας μέσα και έξω από την τάξη με το OLPC XO

– Ξενοφών Παπαδόπουλος / Ορέστης Μάρκου (ΕΛ/ΛΑΚ) – 1+1 εκπαιδευτικές εφαρμογές για το OLPC

– Θανάσης Πρίφτης / Παύλος Χατζόπουλος (Re-public) – Τι δεν κάνουμε: “To πιλοτικό πρόγραμμα για την εισαγωγή του OLPC στo Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα”

Παρακαλείστε να δηλώσετε εδώ τη συμμετοχή σας στο εργαστήρι της Αθήνας

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com