Ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή στο 7ο FOSSCOMM

FOSSCOMMΗ οργανωτική επιτροπή του 7ου FOSSCOMM ανακοινώνει ανοικτό κάλεσμα στις κοινότητες αλλά και στους φίλους του ΕΛ/ΛΑΚ, για προτάσεις, ομιλίες, workshops αλλά και σεμινάρια πιστοποίησης.

Το Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο στο οποίο συμμετέχουν κοινότητες που ασχολούνται με το ΕΛ/ΛΑΚ και το παρακολουθούν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να προβάλλει τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της χρήσης του Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα. Επίσης να αναδείξει νέες τάσεις σε αυτό και να προσελκύσει νέα μέλη στις κοινότητες, με στόχο την συνεισφορά όλο και περισσότερου ελεύθερου κώδικα για όλους.

Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 6 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες και Αθήνα αντίστοιχα.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 2 – 4 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία.

Η συμμετοχή στο FOSSCOMM είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα διεξαγωγής καλύπτονται από χορηγίες. Η διοργάνωση γίνεται αποκλειστικά από εθελοντές.

Οι ενδιαφερόμενοι για προτάσεις, ομιλίες και workshops μπορούν να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή στο: fosscomm@teiste.gr.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το επίσημο site του συνεδρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com