Νέα Ημερομηνία Σεμιναρίου – Γίνε ο πρώτος διεθνώς πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα ανοιχτά δεδομένα

image001Το ODI Athens της ΕΕΛ/ΛΑΚ πρόκειται να χρηματοδοτήσει όλα τα έξοδα για τη συμμετοχή δύο (2) ατόμων στο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του ODI στο Λονδίνο. Το σεμινάριο έχει ως στόχο την πιστοποίηση ODI Registered Trainer, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά από εξεταστική διαδικασία.

Τα δύο άτομα που θα επιλεχθούν και θα λάβουν την πιστοποίηση, εντάσσονται στο μητρώο των εκπαιδευτών του ODI Athens και θα έχουν ως ελάχιστη υποχρέωση τη δωρεάν διοργάνωση τριών (3) αντίστοιχων σεμιναρίων για την εκπαίδευση εκπαιδευτών προερχόμενων από τα μέλη της ΕΕΛ/ΛΑΚ.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να καταθέσουν όλοι οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου με την προϋπόθεση ότι έχουν αποδεδειγμένη ενασχόληση με τα ανοιχτά δεδομένα και διδακτική εμπειρία. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους κι ένα σύντομο κείμενο το οποίο θα περιέχει τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο κι ένα σχέδιο δράσεων για τη μελλοντική τους συνεργασία με το ODI Athens (τα βιογραφικά θα πρέπει να ακολουθούν το πρότυπο europass: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose, και το κείμενο να μην ξεπερνά τις 300 λέξεις) στο info@eellak.gr, με καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 10 π.μ.

Πληροφορίες για το περιεχόμενο του σεμιναρίου υπάρχουν διαθέσιμες εδώ (κείμενο στα αγγλικά).

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com